Werkplaatsafspraak Maak nu een afspraak bij Blaak Automotive Ridderkerk

Als je jouw auto tijdig (jaarlijks) laat controleren en onderhouden, heb je er langer plezier van! Ook zorgt het ervoor dat je veilig kunt blijven rijden, en niets is belangrijker dan dat. Bij Blaak Automotive in Ridderkerk onderhouden wij alle automerken.

Veilig en vertrouwde service voor jouw auto

Bij Blaak Automotive ben je aan het juiste adres voor auto onderhoud. Na bijna 25 jaar Hyundai dealer te zijn geweest hebben we het keurmerk Top Merkspecialist mogen ontvangen voor de uitstekende service de wij bieden. Dit keurmerk hebben we ook voor Kia, maar ook voor alle andere merken en types kun je bij ons terecht. Het zijn de vertrouwde gezichten achter de servicebalie die jou verwelkomen (met een kopje koffie) en onze vakmonteurs die jouw auto in topconditie houden.

Maak een afspraak met Vincent

Bel direct

Buiten onze openingstijden?

Vul het terugbelformulier in of probeer het later opnieuw!

vincent afspraak maken

In onze garage werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan jouw auto verhelpen. 

Voor vakkundig auto-onderhoud ben je bij Blaak Automotive aan het juiste adres. Maak nu een afspraak met Vincent, dan maakt hij een onderhoudsofferte op maat.

HomeOnderhoud bij Blaak AutomotiveWerkplaatsafspraak