Kleine beurt Klein onderhoud aan jouw auto bij Blaak Automotive

Button afbeelding afspraak maken voor onderhoud

Een kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van jouw geliefde auto is. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. De monteur kan tijdens de beurt eventuele problemen signaleren en indien met u overeengekomen het meerwerk uitvoeren. Zo voorkom je dat de nog goed functionerende onderdelen van uw auto schade oplopen door de reeds versleten onderdelen. Want dat wil je niet hebben natuurlijk. Maak ook voor kleine mankementjes een afspraak. Bij twijfel mag je altijd eerst even bellen.

Inclusief gratis pechhulp

Als TOP Merkspecialist verzekeren wij jou van 24/7 assistentie wanneer je onverhoopt met pech langs de weg komt te staan. Bij een onderhoudsbeurt (klein of groot) krijg je van ons 12 maanden pechhulp helemaal gratis. Niet bij ons in onderhoud, maar wel pech onderweg service? Dan kost dat €39,95 per jaar.

Bij pech kijken we samen naar een passende oplossing. Dit kan technisch advies op afstand zijn, en als dat niet voldoende is komt de gespecialiseerde autohulpdienst naar jou toe. Binnen Nederland kunnen ze vaak binnen 30 minuten al bij jou zijn. Kunnen we het probleem niet ter plekke oplossen? Dan zorgen we dat jouw auto bij de garage terecht komt en regelen we waar mogelijk vervangend vervoer zodat jij je reis kunt vervolgen.

Maak nu een werkplaatsafspraak

Wat zijn de kosten van een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt zijn afhankelijk van jouw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaal je nooit te veel. Neem voor een prijsopgave vooraf contact op met Vincent.

Bij een onderhoudsbeurt is de APK gratis! Kijk dus of je deze twee kunt combineren.

Hoe vaak een beurt?

Je auto heeft regelmatig onderhoud nodig om zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Het beste is om je auto frequent te onderhouden, dat noemen we ook wel preventief onderhoud. Hiermee kun je problemen voorkomen. Het kan ook zijn dat er al tegen een probleem ontstaan is. Wacht dus niet te lang met het onderhoud van je auto. Met welke auto klachten kun je terecht bij onze garage in Ridderkerk? Onder andere bij de volgende situaties:

  • Er branden (ongewenste) lampjes in jouw auto/dashboard
  • Je ruitensproeier/wissers doen het niet meer
  • Je vraagt je af of bandenspanning van je auto nog goed is
  • Werkt je verlichting wel voldoende?
  • Er komt een raar geluid uit je auto wat er eerst niet was

Na elke 15.000 gereden kilometers of na 1 jaar wordt aangeraden om je auto een kleine beurt te geven.

Welke werkzaamheden zijn inbegrepen bij een kleine beurt?

Tijdens een kleine beurt controleren we een hele hoop punten aan de binnen- en buitenkant van de auto, onder de auto en ook onder de motorkap. Inbegrepen bij deze klus zijn onder andere:

  • Olie vervangen
  • Oliefilter vervangen
  • Controleren van verlichting, claxon, gordels, ruitensproeiers, vloeistoffen en airbags
  • Controle van banden en remmen
  • Motor controle op lekkage

Verschil kleine- en grote onderhoudsbeurt?

Het belangrijkste verschil tussen een grote en een kleine beurt aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit vertaald zich natuurlijk ook door in de kosten van de kleine beurt. Dit betekend niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! Kom langs bij Blaak Automotive in Ridderkerk!

HomeOnderhoud bij Blaak AutomotiveKleine beurt