Kom werken in onze autogarage!

Werken in de automotive branche: ben jij klaar om je handen uit je mouwen te steken?

Een baan bij Blaak Automotive is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en apk-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega’s bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten blij en tevreden zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor.

Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij een belangrijke schakel. In ons kleine clubje hebben we gehoor voor jouw ideeën. Denk je dat iets op een andere manier beter/efficiënter kan? Schroom dan niet om jouw mening te delen. Blaak Automotive ontvangt je met open armen en dit stralen we ook uit naar onze klanten. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en hier ook voor lange tijd kan blijven werken.

Ik wil solliciteren

Onze vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s die ons team met een frisse blik komen versterken. Bij Blaak Automotive streven wij naar de hoogste kwaliteit en de juiste service en vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Om ons team te versterken zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij ons versterken als bandenmonteur of automonteur/-technicus?

Automonteur/technicus

Sleutelen aan alle merken + mogelijkheid tot opleidingen + vrijheid = de ideale formule voor jouw baan als monteur.

Wat je gaat doen als monteur

Benieuwd hoe de sollicitatieprocedure er precies uitziet? Onderstaand hebben we een overzicht voor je gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.

Sollicitatieprocedure

Online sollicitatie

Je solliciteert direct via onze website. Je vult het sollicitatieformulier in en hij komt in onze mailbox terecht.

1e selectie

We doen een eerste selectie op basis van de functie-eisen. De meest passende sollicitaties worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek vindt plaats met 1 of 2 personen, in ieder geval met Frank of Leonie.

(Vervolgselectie)

Afhankelijk van de vacature volgt een tweede gesprek en/of een assessment. Als dat het geval is, zullen we je hierover in het eerste sollicitatiegesprek informeren.

Arbeidsvoorwaarden voorstel

Zijn wij net zo enthousiast over jou als jij over ons? Dan ontvang je van ons een aanbod. We houden van informele en korte lijnen, we zullen het arbeidsvoorwaarden voorstel telefonisch met je doorspreken.

Contractondertekening

Zeg je ja tegen het voorstel? Je arbeidscontract wordt zo snel mogelijk opgesteld, hiervoor hebben we uiteraard wat zaken van je nodig, zoals een kopie identiteitsbewijs. Wij zullen dit met je afstemmen en alles in orde maken in.

Direct solliciteren

Zo kan jouw werkdag eruit zien!

HomeKom werken in onze autogarage!