Kom werken in onze autogarage!

Werken in de automotive branche: ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken?

Wil jij werken binnen een hecht familiebedrijf? Ben jij de gedreven professional die Blaak Automotive helpt in haar ontwikkeling? Sta jij te popelen om je passie voor auto’s te vertalen naar een geweldige carrière? Bij Blaak Automotive, een hecht familiebedrijf met een warm en enthousiast team, is er een plek voor jou. Jouw kennis en vakmanschap zijn de sleutels tot ons succes.

Maak jij het verschil?

Bij Blaak Automotive streven we naar niets minder dan tevreden klanten die met een glimlach vertrekken. En dat is waar jij in beeld komt. In onze hechte, dynamische organisatie luisteren we naar jouw ideeën en inzichten. Als jij denkt dat er een betere, efficiëntere manier is om de zaken aan te pakken, moedigen we je aan om jouw stem te laten horen. Bij Blaak Automotive word je met open armen ontvangen, en deze gastvrijheid strekt zich ook uit naar onze gewaardeerde klanten. Hier bij ons, voel je je niet alleen welkom, maar heb je ook een thuis waar je voor de lange termijn kunt gedijen.

Ik wil solliciteren

Onze vacatures

Bij Blaak Automotive ben je niet zomaar een medewerker; je bent een cruciale schakel in ons bedrijf. Met jouw inzet en visie tillen we samen Blaak Automotive naar een nieuw niveau, en samen zorgen we ervoor dat autorijden een plezierige ervaring is voor iedereen. Solliciteer vandaag nog en geef jouw carrière de boost die het verdient. Solliciteer direct op een van onze vacatures.

Automonteur/technicus

Sleutelen aan alle merken + mogelijkheid tot opleidingen + vrijheid = de ideale formule voor jouw baan als monteur.

Wat je gaat doen als monteur

Benieuwd hoe de sollicitatieprocedure er precies uitziet? Onderstaand hebben we een overzicht voor je gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.

Sollicitatieprocedure

Online sollicitatie

Je solliciteert direct via onze website. Je vult het sollicitatieformulier in en hij komt in onze mailbox terecht.

1e selectie

We doen een eerste selectie op basis van de functie-eisen. De meest passende sollicitaties worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek vindt plaats met 1 of 2 personen, in ieder geval met Frank of Leonie.

(Vervolgselectie)

Afhankelijk van de vacature volgt een tweede gesprek en/of een assessment. Als dat het geval is, zullen we je hierover in het eerste sollicitatiegesprek informeren.

Arbeidsvoorwaarden voorstel

Zijn wij net zo enthousiast over jou als jij over ons? Dan ontvang je van ons een aanbod. We houden van informele en korte lijnen, we zullen het arbeidsvoorwaarden voorstel telefonisch met je doorspreken.

Contractondertekening

Zeg je ja tegen het voorstel? Je arbeidscontract wordt zo snel mogelijk opgesteld, hiervoor hebben we uiteraard wat zaken van je nodig, zoals een kopie identiteitsbewijs. Wij zullen dit met je afstemmen en alles in orde maken in.

Direct solliciteren

Zo kan jouw werkdag eruit zien!

HomeKom werken in onze autogarage!