Operational Lease

Als zakelijke rijder ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu leaserijder, zzp’er of mkb’er bent, met Operational Lease rijd je een nieuwe, rijk uitgeruste auto tegen een aantrekkelijke leaseprijs. En dat geheel zorgeloos! Voor een van tevoren bepaald maandtarief kun je met operational lease jouw volgende auto zakelijk leasen. Zonder deze te bezitten. Lees hier meer over zakelijk leasen via Blaak Automotive.

Alle werkzaamheden aan jouw auto kun je bij ons laten uitvoeren. Dat is het gemak van one-stop-shopping. Zo heb je niet het gedoe om voor bandenvervanging en schadereparatie ergens anders heen te moeten. Heb je een navigatiesysteem? Dan wordt deze ook jaarlijks geüpdatet. Ook rijscholen kunnen bij Blaak Automotive Ridderkerk terecht voor een operationeel leasecontract!

Vragen over operational lease?

Ruime keuze aan zakelijke lease auto’s

Leasen via Blaak Automotive wordt aangeboden door leasemaatschappij Arval. Een unieke samenwerking die bovendien ervoor zorgt dat je kunt kiezen uit een zeer compleet en gunstig aanbod lease auto’s voor de zakelijke markt.

Uiteraard kun je daarover bij ons terecht voor al jouw vragen en ook onderhoud aan jouw lease auto. Arval heeft een wagenpark van ongeveer 67.000 auto’s en is al 14 keer verkozen als beste leasemaatschappij. Dat in combinatie met onze medewerkers van Blaak Automotive als persoonlijke aanspreekpunt maakt dit aanbod zo krachtig.

Operational Lease: wat zit er allemaal in mijn leaseprijs?

In de leaseprijs is inbegrepen:

  • Afschrijving
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie, onderhoud en banden,
  • Optioneel kunt u kiezen voor all-season of winterbanden
  • Vervangend vervoer binnen 48 uur
  • One-stop-shopping bij Blaak Automotive Ridderkerk
  • Pechhulp in Europa
  • Allriskverzekering (WA & Casco)

Daarnaast kun je bij ons de belettering van de auto of een laadpaal gewoon mee leasen. Wil je een brandstofpas bij de leaseauto? Dan leveren wij kosteloos een nationale tankpas of een laadpas in geval van een elektrische auto. Kortom, een goede zakelijke deal op een vertrouwd adres met de beste service.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Ridderkerk.

Contact opnemen

Voorwaarden: https://www.arval.nl/zakelijke-lease/mkb-documenten

HomeOperational Lease