Occasions in Ridderkerk

Na ruim 25 jaar Hyundai dealer te zijn geweest als Hyundai Ridderkerk, hebben wij de overstap gemaakt naar jong gebruikte occasions. Blaak Automotive is daarom jouw nieuwe thuis voor tweedehands auto’s, met dezelfde service en kwaliteit die je gewend bent.

Tweedehands auto kopen?

De tweedehands auto markt is op dit moment heel populair en de occasions zijn niet aan te slepen. Elke dag doen we ons best om mooie auto’s op de kop te tikken en te verzamelen in onze showroom in Ridderkerk. Waar we ons eerst vooral focusten op één merk, hebben we er nu een hele hoop.

Bekijk onze voorraad

Jong gebruikte occasions

We focussen ons op jong gebruikte occasions in Ridderkerk. Dit houdt over het algemeen in: auto’s van enkele jaren oud, met een lage kilometerstand en die goed onderhouden zijn. De occasions bij ons in de showroom in Ridderkerk zijn daardoor een stuk aantrekkelijker in prijs dan wanneer je een nieuwe auto koopt bij de dealer. Door de kwaliteit die wij waarborgen geniet je er zeker niet minder van.

Occasions in showroom in Ridderkerk bij Blaak Automotive

Veel gestelde vragen over occasions:

Waar kun je het beste een tweedehands auto kopen?

Bij ons natuurlijk 😉 Bij Blaak Automotive kun je terecht als je op zoek bent naar een goed onderhouden auto, transparantie, de beste service en een gezellig praatje.

Sowieso is het een verstandige keuze om jouw occasion bij een dealer aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de auto goed onderhouden is en er niet mee gesjoemeld is. Wij hebben veel jonge occasions. Hier is een paar jaar in gereden, waardoor de prijs een stuk aantrekkelijker is dan een nieuwe auto terwijl het nog een prima auto is en er goed uit zal zien.

Welke occasions hebben jullie op dit moment te koop in Ridderkerk?

Meerdere keren per week komen er nieuwe auto’s bij ons binnen. Deze zijn vaak ook snel weer verkocht omdat de vraag naar gebruikte auto’s op dit moment erg groot is. Voor ons recente aanbod occasions in Ridderkerk kun je terecht op de voorraad pagina.

Welke garanties krijg ik als ik een occasion bij Blaak Automotive Ridderkerk koop?

Elke occasion wordt uiteraard rijklaar afgeleverd. Een auto die wij verkopen, krijgt van ons altijd het onderhoud dat hij op dat moment nodig heeft. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor het behoud van een auto. Daarom is de autohistorie van onze occasions in Ridderkerk altijd aantoonbaar. Wij zijn een BOVAG autobedrijf en houden ons daarom aan strenge BOVAG eisen op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Afhankelijk van het afleverpakket zijn er nog verschillende garanties zoals 12 maanden geldige APK.

Op welke manieren kan ik een occasion betalen?

Je kunt op verschillende manieren een auto aanschaffen. Allereerst kun je gebruik maken van je eigen spaargeld. Afhankelijk van de grootte van je spaarrekening is dit een verstandige keuze. Je hebt met deze manier geen schulden bij een maatschappij of bank.

Naast je eigen geld gebruiken kun je een auto ook leasen. Daarin heb je private lease en occasional lease (via je werkgever). Hiermee betaal je het bedrag niet in één keer maar smeer je het uit over een langere vastgestelde periode.

Ten slotte kun je ook een autolening afsluiten. Hiermee leen je een bedrag van een kredietinstantie om op die manier te kunnen betalen voor de auto. Liever niet in één keer het hele bedrag overmaken? Voor financiering werken wij samen met een betrouwbare partner in DTC. Meer informatie over een auto financieren?

Waar moet je op letten bij het kopen van een occasion?

Er zijn natuurlijk een hoop zaken waar je op moet letten bij het kopen van een auto. Zorg vooral dat de auto bij jou past! Maak een proefrit. Zorg dat je de auto comfortabel kunt betalen. Controleer de onderhoudshistorie. Kijk verder dan de kilometerstand. Vraag voor de zekerheid naar verborgen mankementen. Wil je nog meer tips? Kom vooral even langs in Ridderkerk en ga het gesprek met ons aan.

Wat is een goede kilometerstand voor een tweedehands auto?

Dit ligt deels aan jouw wensen voor een occasion. De occasions die wij inkopen hebben vaak een kilometerstand stukken de 25- en 60.000 kilometer. Maar ook goede auto’s met meer meters staan in onze showroom. Een auto met 50.000 km op de teller is natuurlijk duurder dan hetzelfde model met 150.000 verreden kilometers. Wil je een goedkopere occasion? Dan kijk je waarschijnlijk naar een hogere kilometerstand. We spreken van een hoge stand vanaf 200.000km. Een lage kilometerstand is ook niet alles. Het kan ook dat de auto met een lage stand al jaren stilstaan en niet goed onderhouden is. Kijk daarom ook altijd naar de onderhoudsgeschiedenis.

Wat is de meest betrouwbare tweedehands auto?

Het is lastig om een meest betrouwbare occasion aan te wijzen. Heel veel factoren zijn van invloed op de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van een auto. Natuurlijk is het van groot belang om je auto tijdig te onderhouden. Over het algemeen hoor je dat Japanse auto’s erg betrouwbaar zijn, maar ook Koreaanse auto’s doen het goed. In dit artikel van het AD kwam ook Ford goed uit de verf.

Wat is het verschil tussen occasion en tweedehands

Er is geen verschil tussen een occasion, tweedehands auto en gebruikte auto. We gebruiken de termen dan ook door elkaar heen. Het woord ‘occasion’ kent zijn oorsprong in het Frans. Occasion betekent daar iets als koopje, buitenkansje, aanbieding of gelegenheid. In het Frans is occasion ook geen synoniem voor tweedehands auto.

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik hem bij jullie inruilen?

Als je een auto bij ons wilt inruilen voeren we eerst een taxatie uit. Ook wanneer je geen nieuwe auto bij ons koopt is het mogelijk om een auto aan ons te verkopen. Bij ons heb je geen gedoe, doe je zaken met een specialist én ontvang je snel een gratis & vrijblijvend voorstel. Uiteraard bepaal je zelf of je met het voorstel akkoord gaat. Daarna maken we een afspraak om de verkoop rond te maken bij onze vestiging in Ridderkerk.

HomeOccasions in Ridderkerk