Goed verzekerd de weg op: Jouw bemiddelaar in autoverzekeringen 6 oktober 2022

Bij Blaak Automotive willen we jou een zo compleet mogelijke auto ervaring geven. Naast natuurlijk verkoop en onderhoud van occasions, bieden wij ook de optie tot leasen, adviseren we over financiering en zijn we nu ook verbonden bemiddelaar op het gebied van autoverzekeringen.

In samenwerking met Actua verzekeringen kunnen wij jou een hele gunstige autoverzekering bieden. Wij adviseren je over welke verzekering het beste past bij jouw situatie, en we kunnen je ook meteen helpen met afsluiten. Zo ga je helemaal verzekerd de weg op met jouw nieuw aangeschafte auto.

Op zoek naar een nieuwe auto?

Wat is er dan zo bijzonder aan de autoverzekering die jullie bieden?

Er zijn zoveel verschillende autoverzekeringen dat je soms door de bomen de weg niet meer ziet. De voordelen van een autoverzekering afsluiten met bemiddeling van Blaak Automotive is als volgt:

  • Verlengde garantie
  • Korting op onderhoud
  • Pechhulp met woonplaatsservice (voor Europese merken inclusief Europadekking!)
  • 3 jaar aanschafwaarde regeling

Tot en met 10 jaar garantie op verschillende merken!

Met de Allrisk verzekering wordt de garantie van jouw Europese auto verlengd tot wel 8 jaar, en zelfs tot maximaal 10 jaar voor Aziatische merken. Je moet daarvoor wel ieder jaar tijdig voor het onderhoud naar het autobedrijf van aankoop en bij aankoop van een occasion moet de onderhoudshistorie bekend zijn.

De garantie vervalt als de auto ouder is dan 10 jaar (120 maanden) of als de kilometerstand 180.000 km heeft bereikt.

Kortingsvoucher!: jaarlijks korting op onderhoud

Bij onze Allrisk autoverzekering krijg je jaarlijks een Service Pas. Deze pas kun je bij Blaak Automotive inleveren en geeft korting op onderhoud. Dit onderhoud is noodzakelijk om de garantie te behouden!

Afhankelijk van de cataloguswaarde van de auto levert deze Service Pas een vergoeding op van minimaal € 30,-. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst € 100,-. Zolang je gebruik maakt van de Service Pas hou je recht op pechhulpservice.

Inclusief 24/7-pechhulpservice! Of dat nu in je woonplaats of elders in Nederland is, de alarmcentrale van Actua Pechhulp staat je bij. Je auto wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd. Maar als het niet anders kan, dan wordt je auto vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal ons eigen autobedrijf. Voor Aziatische auto’s is Europadekking toe te voegen, voor Europese merken is dit al inbegrepen.

3 jaar aanschafwaarde regeling of nieuwwaarde regeling

Als je auto total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat je Allrisk autoverzekering ingaat 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor je occasion. Voor nieuwe auto’s is dit de nieuwprijs.

Bij veel verzekeraars zul je alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dit kan je dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto geleverd is, heb je ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

Unieke voorwaarden

Kenmerkend voor alle autoverzekeringen die wij bemiddelen is het Allrisk pakket met de verlengde garantie op plotselinge gebreken. Dit is uniek in Nederland en kan geen enkele andere verzekeraar jou bieden. En ook nog eens tegen een uiterst scherpe premie.

Deze garantie beschermt je tegen onverwachte kosten als je opeens te maken krijgt met een plotseling technisch defect aan je auto, na de fabrieksgarantieperiode. Dat zul je altijd zien! Dit zijn vaak dure onverwachte kosten die je natuurlijk liever in je zak houdt.

ongeluk en schade? Je bent goed verzekerd toch? autoverzekering

Wat kost een autoverzekering?

Een van de meest gestelde vragen met betrekking tot verzekeringen is: ”Wat kost een autoverzekering eigenlijk?”. Dit is onmogelijk om te beantwoorden, de prijs wordt namelijk bepaalt door een aantal persoonlijke kenmerken.

Gemiddeld kosten autoverzekeringen zo’n 75 euro per maand, maar de premie is dus voor iedereen anders. Het kan dus zijn dat jij maar €40 euro hoeft te betalen om dezelfde auto te verzekeren als je buurjongen voor €90 euro. Lijk jij een minder groot risico voor de verzekeraar? Dan zal jij minder premie hoeven te betalen.

Factoren kosten autoverzekering:

  • Leeftijd: jonge (beginnende) bestuurders en senioren betalen meer. Als jij net leert rijden is de kans op een ongeval groten. Tegelijkertijd hebben senioren wel meer ervaring, maar vaak ook een trager reactievermogen.
  • Woonplaats: woon jij in een drukke stad? Dan is de kans op aanrijdingen groter dan op het platteland. Ook is er grotere kans op diefstal. Hierom valt jouw premie in een grote stad vaak hoger uit.
  • Schadevrije jaren: rijd jij al jaren zonder schade? Dit kunnen verzekeraars erg waarderen en hiervoor worden dan ook hoge kortingen uitgekeerd. Na 8 schade vrije jaren al de maximale korting! (te vinden op je verzekeringspolis).

Ook het type auto (diefstalgevoeligheid, gewicht, waarde) speelt een rol in het bepalen van jouw premie. En zo zijn er nog een hoop andere factoren waarmee een verzekeraar jouw premie bepaalt. Ongeacht jouw situatie gaan wij samen op zoek naar de beste autoverzekering voor jou!

Verzekering nodig?

Wij geven jou passend advies bij de aankoop van je auto. Voor alle merken en type auto’s. Ook voor onze bestaande klanten kunnen we met deze verzekering een heel mooi aanbod doen. Dus ook wanneer je al een autoverzekering hebt, gaan we graag met je in gesprek. Kom langs in onze showroom of neem contact op door te bellen naar 0180-480082!

Contact
HomeNieuwsGoed verzekerd de weg op: Jouw bemiddelaar in autoverzekeringen