Van Hyundai dealer naar TOP Merkspecialist in Hyundai en Kia 16 december 2021

Per december 2021 sluit Blaak Automotive in Ridderkerk zich aan bij TOP Merkspecialist in Hyundai en Kia, de formule voor specialisten in deze merken. Naast Hyundai en Kia weten we natuurlijk ook veel van andere automerken. De monteurs in onze werkplaats zijn van alle markten thuis.

Wat is TOP?

TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk. In onze garage hebben de kennis in huis om alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto uit te voeren. Een Merkspecialist is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in een bepaald merk. Door onze jarenlange ervaring met dit merk en de juist geschoolde en opgeleide medewerkers is de Merkspecialist de ideale plek voor onderhoud en reparatie van jouw auto.

Veilig en vertrouwd auto onderhoud

Merkspecialisten onderscheiden zich door vakkundig en vertrouwd onderhoud. Als Merkspecialist kennen wij alle ins en outs van jouw merk auto. Al onze monteurs zijn opgeleid conform de laatste standaard en gebruiken up-to-date testapparatuur waarmee wij vakkundig jouw merk auto kunnen repareren en onthouden.

Foto van top merkspecialist garage in actie

ABC Automotive – kracht achter TOP merkspecialist

TOP Merkspecialist is een garageformule van ABC Automotive, dat het label ook voor Opel en Hyundai beschikbaar heeft. Daarnaast heeft ABC Automotive Vetos voor Toyota-specialisten, PCA voor Peugeot- en Citroen-specialisten en MBSG voor specialisten in Mercedes-Benz. Inmiddels zijn er ruim 125 merkspecialisten in Nederland en België.

Specialist in Hyundai en Kia

Wij als Merkspecialist zijn gespecialiseerd in onderhoud aan Hyundai’s en Kia’s.
Rijd jij een ander merk? Niet getreurd, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Daardoor staan wij altijd voor jou klaar!

Na onze jarenlange ervaring als Hyundai dealer, is de stap naar TOP Merkspecialist een logische. Blaak Automotive is door de stap naar TOP Merkspecialist in Hyundai en Kia verzekerd van behoud van het specialisme. Bij ons kunt u nog steeds terecht met jouw Hyundai voor onderhoud, reparatie en andere uiteenlopende diensten.

– Leonie Blaak, Directie Blaak Automotive

top merkspecialist logo hyundai kia

Onderhoud Kia en Hyundai in onze autogarage in Ridderkerk

Wij verzorgen onderhoud voor alle merken auto’s. In onze autogarage in Ridderkerk kunnen onze monteurs met alles uit de voeten. Denk hierbij aan:

  • APK
  • Bandenwissels
  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Professionele reiniging
  • Aircoservice
  • Zomer- en winterchecks
  • Defecten en reparaties
Onderhoud bij Blaak Automotive
HomeNieuwsVan Hyundai dealer naar TOP Merkspecialist in Hyundai en Kia