Hyundai Ridderkerk wordt Blaak Automotive! 18 november 2021

Nieuwe tijden vragen om nieuwe routes. Daarom hebben we als Hyundai Ridderkerk gekozen om vanaf 1 januari zelfstandig door te gaan als Blaak Automotive. Vanaf die datum zijn we geen officiële Hyundai dealer meer, maar officieel onszelf. Met een dicht-bij-huis-specialisatie: Hyundai én Kia.

Showroom met ‘welcome home vibe’

Als je straks binnenloopt, valt je één ding direct op: je komt thuis. Je voelt je welkom. Niet als klant, maar als graag geziene gast. Met een service en gastvrijheid die verder gaat en waar persoonlijk contact voorop staat.

Jonge occasions

Ook het auto-aanbod past bij de tijd van nu. De focus komt meer te liggen op jonge occasions. Zodat je de zekerheid hebt van een goede auto zonder de eerste dure jaren. Uiteraard bemiddelen wij ook graag in de aanschaf van een nieuwe Hyundai!

Liefde moet je onderhouden

De werkplaats blijft ook zoals vertrouwd, met de kwaliteit die je gewend bent. Je bent er altijd welkom voor reparaties en onderhoud, met behoud van fabrieksgarantie. Want we willen maar één ding: dat je nog jaren onbezorgd in je auto kan blijven rijden.

De uitnodiging volgt!

In de loop van januari 2022 verwachten wij klaar te zijn met de verbouwing. We nodigen je dan graag uit om samen met ons het nieuwe Blaak Automotive tijdperk feestelijk in te luiden! Tot die tijd zijn wij natuurlijk gewoon bereikbaar en kun je terecht voor al je onderhoud, reparaties en auto-wensen.

blaak automotive showroom van de buitenkant

HomeNieuwsHyundai Ridderkerk wordt Blaak Automotive!