Hoe werkt een (nieuwe) auto kopen bij Blaak Automotive? 20 maart 2022

Auto kopen in Ridderkerk

Met Blaak Automotive Ridderkerk gaan we ons volledig focussen op de occasion markt. Onze deskundige inkopers zijn elke dag voor jou in binnen- en buitenland op zoek naar de leukste jong gebruikte dealeroccasions. Dus ben jij aan het zoeken om een nieuwe auto te kopen? Lees dan verder.

Occasions bij Blaak Automotive

In onze showroom in Ridderkerk hebben we een ruim auto’s aan prachtige tweedehands auto’s. Benzine en elektrisch. Van Hyundai tot aan Renault en van Ford tot aan MINI. Ben je op zoek naar die ene droomauto? Geef onze inkopers een zoekopdracht en ze gaan voor jou op zoek!

Jong gebruikte occasions

We focussen op jong gebruikte occasions. Dit houdt over het algemeen in: auto’s van enkele jaren oud, met een lage kilometerstand en die goed onderhouden zijn. De occasions bij ons in de showroom zijn daardoor een stuk aantrekkelijker in prijs dan wanneer je een nieuwe auto koopt bij de dealer. Door de kwaliteit die wij waarborgen geniet je er zeker niet minder van.

Onze voorraad

Nieuwe auto kopen bij Blaak Automotive Ridderkerk?

Ook al verkopen wij nu alleen occasions, dit betekent niet dat wij jou in de kou laten staan bij de aankoop van een nieuwe auto. Wij bemiddelen namelijk graag in de aanschaf van jouw nieuwe auto. We verkopen ze dus niet, we hebben ze niet in de showroom, maar we helpen jou graag in je zoektocht met onze tientallen jaren ervaring.

Hoe gaat een auto kopen in zijn werk?

Samen gaan we op zoek naar jouw droomauto. Voordat je bij ons terecht komt heb je waarschijnlijk al het nodige voorwerk gedaan. Misschien heb je zelfs al een specifieke auto op het oog voordat je bij ons de showroom instapt.

Zodra je binnenstapt wordt je natuurlijk hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee. We doen samen een rondje door de showroom en bekijken de auto waar je voor komt. Als de auto door jouw eerste keuring heen komt mag je hem gerust meenemen voor een testrit.

Een proefrit maken

Bij zo’n grote en belangrijke aankoop als een auto, wil je natuurlijk eerst weten of de auto in de praktijk wel aan jouw wensen voldoet. Tijdens de proefrit ontdek je het gevoel van de auto en kun je ook gelijk ervaren of de auto eventuele technische mankementen heeft. Uiteraard checken wij dat ook wanneer de auto bij ons binnenkomt en leveren we de auto altijd rijklaar en veilig af. Aan de hand van welk afleverpakket je kiest, komt daar nog extra service als APK en een onderhoudsbeurt bij.

Auto financiering rondmaken

Onze auto’s zijn competitief geprijsd, en we staan achter onze prijzen. Wil je je eigen auto inruilen? Dan gaan we kijken wat deze waard is en of we een mooie prijs kunnen maken. Wanneer de koop is gesloten, zorgen we dat je een duidelijke koopovereenkomst krijgt met daarop de gegevens van de auto, de gegevens van beide partijen en de eventueel gemaakte afspraken over garantie en leveringstermijn.

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe auto!

Wanneer de financiering geregeld is, is de koop zo goed als rond. In ons basis afleverpakket zit ook gelijk de tenaamstelling en minimaal half jaar geldige APK inbegrepen. Als de door jou gekochte tweedehandsauto op jouw naam staat, ben je vanaf dat moment verplicht om zorg te dragen voor een geldige apk en om de auto te verzekeren. Verplicht is de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA), maar afhankelijk van de waarde en leeftijd van de auto kun je hem ook aanvullend verzekeren tegen schade en diefstal.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto om aan te schaffen in omgeving Ridderkerk? Kom dan snel eens langs en we onderzoeken samen de mogelijkheden.

Neem contact op

auto kopen ridderkerk

HomeNieuwsHoe werkt een (nieuwe) auto kopen bij Blaak Automotive?