Jouw auto financieren met DTC financieringen 20 januari 2022

Een auto financieren?

Een auto is een investering, en soms kun je daar best een handje bij gebruiken, bijvoorbeeld een auto financieren. Veel mensen maken gebruik van financiering bij de aankoop van een auto, zowel nieuw als occasions. Wij helpen onze klanten graag bij dit proces. Hiervoor werken we samen met een betrouwbare financieringspartner, namelijk DTC. Dealer Totaal Concept (DTC) biedt deskundig advies en diensten op het gebied van financieringen, lease en verzekeringen.

Of je nu geld of een verzekering nodig heeft voor jouw auto, we gaan samen op zoek naar het voor u juiste product. DTC is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van financieren en verzekeren en werken samen met meer dan 25 verschillende betrouwbare aanbieders. Ze  kunnen alle kredietvormen aanbieden én hebben de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden in huis.

Geld lenen kost geld. Auto financieren met DTC financieringen niet zonder risico

DTC – Bemiddelaar in financieringen

Hoe gaat een auto financieren in zijn werk?

Als je bij Blaak Automotive besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomt positief is kan de lening worden afgesloten.

Naar ons aanbod

Bekende soorten financieringen bij DTC

Om vast een beeld te geven van de mogelijkheden, zetten we een aantal financieringsvormen op een rijtje:

Auto financieren: Persoonlijke lening voor jouw auto

Een populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Net als bij het Doorlopend Krediet is het verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.). De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 180 maanden. Ongeacht van de looptijd betaal je iedere maand een vast bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Doorlopend krediet

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Het is een kredietvorm waarbij je zelf in hoge mate bepaalt hoeveel je per maand aflost. Je kunt dus ook extra inlossen. DTC adviseert om jouw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.).

Slottermijnfinanciering via DTC

Met een Slottermijnfinanciering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde van de het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.). Over deze (soms door de dealer gegarandeerde) restwaarde betaal je alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt dan wanneer je de financiering in zijn geheel aflost.

Een ideale oplossing voor die mensen die graag om de 2 of 3 jaar een nieuwe auto of motor willen kopen en toch willen genieten van een lage maandlast.

HomeNieuwsJouw auto financieren met DTC financieringen