Expert in elektrisch rijden

Nu en in de toekomst

Elektrisch rijden begint bij Blaak Automotive in Ridderkerk, voor alle merken elektrische en hybride auto’s! Welke duurzame mobiele oplossing je ook zoekt, wij regelen het. Nu en in de toekomst! Wij zijn namelijk Expert in elektrisch rijden. Onze gespecialiseerde verkoop en service adviseurs staan voor je klaar met advies. Wij gaan op zoek naar de elektrische auto die het best bij jou past! Wordt jouw volgende auto elektrisch? Op zoek naar een EV-occasion? Bekijk dan onze ruime voorraad of vul de zoekwekker in!

Edge mobility official partner

Onderhoud en reparatie voor elektrische auto’s

Wij staan voor je klaar bij de overstap naar elektrisch rijden. Van aanschaf tot onderhoud en laadmogelijkheden. Wij zijn namelijk aangesloten bij het keurmerk en kenniscentrum EDGe Mobility – Experts in elektrisch rijden. Onze medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid voor onderhoud en reparaties aan elektrische en hybride auto’s. Dankzij onze specialistische kennis en gereedschappen stellen wij de juiste diagnose aan je elektrische auto.

Is je elektrische of hybride toe aan onderhoud of een reparatie? Maak een afspraak in onze werkplaats. Dan zorgen wij voor de rest!

Maak nu een werkplaatsafspraak
Elektrisch rijden met edge mobility

Laadadvies op maat

Heb je een fantastische elektrische auto voor de deur staan en ben je op zoek naar een passende laadvoorziening? De beste keuze voor een laadvoorziening is afhankelijk van meerdere factoren en wensen. Neem contact met ons op, dan geven wij een advies op maat!

Een Expert in elektrisch rijden zonder laadpaal, dat kan niet. Bij Blaak Automorive beschikken we dan ook over een laadstation, zodat je tijdens een bezoek de auto gemakkelijk kunt laden. Nog geen laadpas? Geen probleem, we regelen er een voor je!

elektrisch hybride systemen

Wist je dat…

We de gezondheid van de HV-batterij voor je kunnen testen? Dit doen we aan de hand van een onderzoek. Op basis van onder andere het onderzoek, enkele berekeningen en de specificaties van de fabrikant stellen we een rapport voor je op waarin staat hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. Dit noemen we een Battery State of Health rapport. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact


HomeExpert in elektrisch rijden