Wil je van je auto af?
Wij kopen ook auto's in!

Auto verkopen

Je auto verkopen? Bij Blaak Automotive Ridderkerk kopen wij ook auto’s in. Ook wanneer je geen nieuwe auto bij ons koopt. Bij ons heb je geen gedoe, doe je zaken met een specialist Ên ontvang je snel een gratis & vrijblijvend voorstel. Uiteraard bepaal je zelf of je met het voorstel akkoord gaat. Daarna maken we een afspraak om de verkoop rond te maken bij onze vestiging in Ridderkerk.

Inkoop auto’s

Bij ons vindt je allerlei soorten tweedehands auto’s op voorraad; groot en klein, op benzine of elektrisch, en van flink gebruikt tot amper mee gereden.
Wij kopen auto’s in van allerlei merken, zo is er altijd wel iets binnen jouw smaak!

Hoe werkt een auto verkopen aan Blaak Automotive?

Om te beginnen vul je op deze pagina je persoonlijke gegevens en de gegevens van uw auto in. Als alle velden volledig zijn ingevuld, kunnen we een snel en goed bod uitbrengen. Soms hebben we nog extra informatie of foto’s nodig. Nadat het bod akkoord is hebben we contact om afspraken te maken over de betaling en andere praktische zaken. Je kan ook te allen tijde langskomen in onze gezellige showroom

Als je het volgende formulier invult nemen wij binnenkort contact met je op.

Inkoop auto's: Nodige informatie

1Informatie over de auto
2Jouw gegevens

Wat is mijn auto waard?

Als je een auto wilt verkopen, wil je natuurlijk weten wat deze waard is. Op afstand kunnen wij dat niet zo 1, 2, 3 zeggen. Wel kunnen we de auto voor u taxeren. We vergelijken de huidige staat van uw auto met andere auto’s van hetzelfde type op de markt en kunnen zo een goede inschatting maken.

Het kan voorkomen dat uw auto nog wel in goede staat is, maar niet direct voor ons interessant is. We gaan altijd samen op zoek naar een geschikte oplossing.

Wil je gelijk weer een nieuwe auto?

Als je je auto gaat verkopen, heb je waarschijnlijk ook een nieuwe auto nodig.
Bekijk onze ruime voorraad met occasions van een scala aan merken.

Onze modellen

Vragen over je auto verkopen?

Heb je vragen betreft het verkopen van je auto? Wij helpen je graag verder. Je kunt altijd contact met ons opnemen of even langskomen.

Contact

Je auto verkopen kan een hoop gedoe en stress met zich meebrengen. Dit willen wij natuurlijk voorkomen voor je. We doen een eerlijk aanbod, maar ook als je hier daarna niet mee akkoord gaat doen we daar niet moeilijk over. Jij houdt de regie in handen zodat het proces van het verkopen van je auto zo soepen mogelijk verloopt.

En heb je na het verkopen van je auto een nieuwe nodig? In onze showroom hebben we er natuurlijk genoeg staan dus zo slaan we twee vliegen in ÊÊn klap!

Banner Auto verkopen? Bij Blaak Automotive ben je aan het juiste adres
HomeAuto verkopen