Profile Car & Tyreservice Ridderkerk Blaak Automotive Ridderkerk - Voor uw zomer- en winterbanden

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Ridderkerk

Deze vestiging voldoet aan de Pro’s van Profile. Lees hier meer over de Pro’s van Profile.

Met onze vestiging in Ridderkerk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kun je terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en winterbanden Ridderkerk

Profile Car & Tyreservice Ridderkerk is specialist in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Ridderkerk biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

APK keuring in Ridderkerk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Ridderkerk kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Ridderkerk kun je  er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren jouw auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Ridderkerk

Voor auto onderhoud in Ridderkerk ben je bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Hiernaast kunnen wij je met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen je binnenkort te begroeten in onze showroom in Ridderkerk!

Maak nu een werkplaatsafspraak

profile ridderkerk slogan + frank

HomeOnderhoudProfile Car & Tyreservice Ridderkerk