Profile Car & Tyreservice Ridderkerk, Blaak Blaak Automotive Ridderkerk - Voor uw zomer- en winterbanden

Banden laten wisselen of vervangen in Ridderkerk?

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wisselen van zomerbanden naar winterbanden en weer terug doen wij binnen 30 minuten. Ook wanneer u een nieuwe set banden nodig heeft zijn wij je graag van dienst voor een mooi prijsje. Bel even naar Daan om een afspraak te maken of maak online een afspraak.

Maak nu een werkplaatsafspraak

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Ridderkerk

Onze vestiging in Ridderkerk voldoet aan de Pro’s van Profile. Lees hier meer over de Pro’s van Profile.

Met onze vestiging in Ridderkerk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kun je terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en winterbanden bij Profile Ridderkerk, Blaak

Profile Car & Tyreservice Blaak Ridderkerk is specialist in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Ridderkerk biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

Het is slim als je de bandenspanning regelmatig controleert, want met banden op de juiste spanning is de grip beter en bespaar je behoorlijk op brandstof. En je banden slijten minder snel. Uitlijnen en balanceren is eveneens belangrijk. Dat voorkomt onnodige trillingen en ook daarmee rij je zuiniger. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je. En heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel!

services van profile ridderkerk

Waarom winterbanden?

Voorkom ongelukken en rijd bij nat en koud weer altijd op winterbanden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heb je meer grip op de weg en heb je een kortere remweg. Dat geeft een veilig gevoel. Komen de temperaturen onder de 7°C kies dan voor winterbanden. We raden je aan om van oktober t/m maart op winterbanden te rijden.

  • Kortere remweg en minder kans op ongelukken onder de 7°C
  • Betere wegligging dankzij zachtere rubbersamenstelling
  • Meer grip op de weg dankzij lamellen in het profiel
  • Meer veiligheid voor jou, de passagiers en mede-weggebruikers
  • Je spaart jouw zomerbanden: deze gaan langer mee

APK keuring in Ridderkerk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Ridderkerk kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Ridderkerk kun je  er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren jouw auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Ridderkerk

Voor auto onderhoud in Ridderkerk ben je bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Hiernaast kunnen wij je met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen je binnenkort te begroeten in onze garage/showroom in Ridderkerk!

Maak nu een werkplaatsafspraak

profile ridderkerk slogan + frank

HomeOnderhoud bij Blaak AutomotiveProfile Car & Tyreservice Ridderkerk, Blaak