Professionele poetsbeurt Een professioneel gepoetste auto bij Blaak Automotive

Laat je auto stralen als nooit tevoren met een complete en professionele poetsbeurt. Tijdens deze poetsbeurt van €179,- wordt je auto professioneel gereinigd, zowel het interieur als het exterieur. Zo ziet jouw wagen er weer als nieuw uit!

Auto laten poetsen?

Als trotse auto-eigenaar wil jij je auto in topconditie behouden. Niet alleen goed onderhoud draagt daar aan bij, ook de carrosserie en het interieur hebben baat bij onderhoud. Een professionele poetsbeurt van jouw auto heeft een positieve invloed op de waarde van de auto en de auto is beter bestand tegen weersinvloeden.

Laat je auto stralen als nooit tevoren met een complete en professionele poetsbeurt. Tijdens onze professionele poetsbeurt wordt je auto professioneel gereinigd, zowel het interieur als het exterieur. Zo ziet jouw auto er weer als nieuw uit.

Laat je auto weer stralen met een poetsbeurt

Er zijn verschillende goede redenen te bedenken om je auto te laten reinigen. Jouw auto ziet er weer mooi uit, ruikt weer lekker en het is beter voor het behoud van jouw auto. Het laten poetsen van je auto zorgt er namelijk voor dat er minder snel slijtage optreedt. Daarom raden wij aan om je auto jaarlijks een professionele poetsbeurt te geven en goed te laten reinigen. Als je een auto gaat verkopen is het ook zeer aan te raden eerst een goede poetsbeurt te geven. Een schone auto levert direct meer op! 

Auto interieur laten reinigen

Wil je het interieur van je auto laten reinigen en eens goed onder handen laten nemen? Dat kunnen wij voor je regelen in onze garage in Ridderkerk. Wij kunnen onder andere de bekleding en overige onderdelen van het interieur reinigen. Door gebruik te maken van onze reinigingsdiensten heeft u weer een fris interieur.

Auto exterieur reinigen

Heb jij je auto al wat langer? Dan kan het zijn dat de auto zijn glans een beetje verloren heeft. In de loop der tijd kan de lak van je auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit gebeurt door het zonlicht, ritjes naar de autowasstraat, maar ook uitlaatgassen, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf kunnen dit veroorzaken. Wij kunnen jouw auto onder andere wassen, polijsten, waxen van het exterieur en het motorcompartiment schoon maken. Ook het reinigen en coaten van de velgen behoren allemaal tot de opties. Met een professionele poetsbeurt zorgen wij dat jouw auto zijn glans weer terugkrijgt. Laat je auto van binnen en buiten dus snel door ons reinigen!

Maak een werkplaatsafspraak voor een professionele poetsbeurt

Kom je langs in onze garage voor een professionele poetsbeurt? Dan kun je bij ons blijven wachten onder het genot van een kop koffie. Uiteraard hebben wij ook een goede wifi-verbinding, een plek waar je kunt werken en is vervangend vervoer beschikbaar op aanvraag.

Maak nu een werkplaatsafspraak
professionele poetsbeurt in autogarage ridderkerk: exterieur en interieur laten reinigen

HomeOnderhoud bij Blaak AutomotiveProfessionele poetsbeurt