Grote beurt Een grote beurt bij Blaak Automotive in Ridderkerk

banner afbeelding afspraak maken onderhoudsbeurt frank blaak

Grote beurt bij Blaak Automotive in de omgeving van Ridderkerk, Zwijndrecht, Barendrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Is je auto toe aan een grote onderhoudsbeurt? Ook daarvoor kun je terecht bij Blaak Automotive in Ridderkerk. Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw auto onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij een grote beurt in onze garage? Lees dan vooral verder.

Inclusief gratis pechhulp

Als TOP Merkspecialist verzekeren wij jou van 24/7 assistentie wanneer je onverhoopt met pech langs de weg komt te staan. Bij een onderhoudsbeurt (klein of groot) krijg je van ons 12 maanden pechhulp helemaal gratis. Niet bij ons in onderhoud, maar wel pech onderweg service? Dan kost dat €39,95 per jaar.

Bij pech kijken we samen naar een passende oplossing. Dit kan technisch advies op afstand zijn, en als dat niet voldoende is komt de gespecialiseerde autohulpdienst naar jou toe. Binnen Nederland kunnen ze vaak binnen 30 minuten al bij jou zijn. Kunnen we het probleem niet ter plekke oplossen? Dan zorgen we dat jouw auto bij de garage terecht komt en regelen we waar mogelijk vervangend vervoer zodat jij je reis kunt vervolgen.

Welke werkzaamheden zijn inbegrepen?

In het onderhoudsboekje van jouw auto kun je precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij de auto garage van Blaak Automotive gaan we de complete checklist van jouw auto af. Wij controleren jouw auto van A tot Z. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Tijdens een grote beurt controleren we een hele hoop punten aan de binnen- en buitenkant van de auto, onder de auto en ook onder de motorkap. Inbegrepen bij deze klus zijn onder andere:

 • het remsysteem controleren
 • de remolie controleren en bijvullen waar nodig
 • de bougies nalopen
 • de banden checken op spanning, scheurtjes en leegloop
 • de verlichting controleren
 • de airbags nakijken

Wat kost een grote beurt?

Het onderhoudsschema voor een grote- en kleine onderhoudsbeurt wordt vermeld in jouw offerte. Je ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat jouw auto onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan jouw auto wordt te allen tijde vooraf besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na jouw goedkeuring. Zo sta je niet onverwachts voor dure verrassingen.

De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Blaak Automotive in Ridderkerk nooit te veel. Om kosten te besparen plan je de APK tegelijk met de grote beurt. Dan betaal je slechts voor de beurt en is de APK daarbij inbegrepen.

Maak nu een werkplaatsafspraak
grote beurt bij blaak automotive ridderkerk

Hoe vaak een beurt?

Je auto heeft regelmatig onderhoud nodig om zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Het beste is om je auto frequent te onderhouden, dat noemen we ook wel preventief onderhoud. Hiermee kun je problemen voorkomen. Het kan ook zijn dat er al tegen een probleem ontstaan is. Wacht dus niet te lang met het onderhoud van je auto. Met welke auto klachten kun je terecht bij onze garage in Ridderkerk? Onder andere bij de volgende situaties:

 • Er branden (ongewenste) lampjes in jouw auto/dashboard
 • Je ruitensproeier/wissers doen het niet meer
 • Je vraagt je af of bandenspanning van je auto nog goed is
 • Werkt je verlichting wel voldoende?
 • Er komt een raar geluid uit je auto wat er eerst niet was

Voor de frequentie van een grote beurt hanteren we vaak de volgende vuistregel:

 • Elke 30.000 km
 • of elke 2 jaar
 • Sommige nieuwere auto’s geven ook zelf aan wanneer het tijd is voor onderhoud

Hoe vaak er wordt aangeraden om je auto een grote beurt te geven staat ook aangegeven in het instructieboekje van je auto. In het instructieboekje worden ook onderhoudsintervallen aangegeven. Verstandig dus om toch eens die boekjes door te nemen ;-).

Verschil kleine- en grote onderhoudsbeurt?

Het belangrijkste verschil tussen een grote en een kleine beurt aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit betekend niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! Kom langs bij Blaak Automotive in Ridderkerk!

Maak nu een werkplaatsafspraak
HomeOnderhoud bij Blaak AutomotiveGrote beurt