Onderhoud bij Blaak Automotive Maak op tijd jouw afspraken

onderhoud nodig garage ridderkerk


Je auto is iets speciaals. In de werkplaats van onze autogarage in Ridderkerk is je auto in goede handen voor onderhoud en reparaties. Zodat je nog jaren met veel plezier kan blijven rijden, met behoud van fabrieksgarantie. Veilig. Comfortabel. In alle seizoenen.

Als je jouw auto tijdig (jaarlijks) laat controleren en onderhouden, heb je er langer plezier van! Ook zorgt het ervoor dat je veilig kunt blijven rijden, en niets is belangrijker dan dat. Bij Blaak Automotive in Ridderkerk onderhouden wij alle automerken.

In onze garage werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan jouw auto verhelpen. 

Maak nu een afspraak bij onze garage in Ridderkerk met Vincent, dan maakt hij een onderhoudsofferte op maat.

apk ridderkerk

APK

Als je de Algemene Periodieke Keuring (APK) laat uitvoeren tijdens een onderhoudsbeurt, kost deze jou helemaal niets.

Meer over APK
kleine beurt ridderkerk

Kleine beurt

Een kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van jouw auto is. Wacht niet te lang en ontdek pijnpunten op tijd.

Plan een kleine beurt
grote beurt ridderkerk

Grote beurt

Bij een grote beurt checken we van A tot Z de binnen- en buitenkant, onder de auto en ook onder de motorkap. Aangepast aan jouw auto!

Met gratis pechhulp

airco onderhoud ridderkerk

Airco service

De werking van een airco vermindert als het systeem niet van tijd tot tijd wordt gereinigd en bijgevuld. Laat ‘m tijdig controleren.

Weer lekker koel de weg op
bandenwissel ridderkerk

Banden

Wisselen van zomerbanden naar winterbanden en weer terug doen wij binnen 30 minuten. Ook voor nieuwe banden het juiste adres.

Zomer, winter of all-season
camper onderhoud ridderkerk

Camper onderhoud

Na een koude winter in de stalling kan je camper wel weer wat liefde en onderhoud gebruiken. Kom langs voor een check.

Veilig op reis

blaak automotive app

Blaak Automotive App

Installeer onze web app op je telefoon en geniet van alle voordelen. Ontvang persoonlijke periodieke updates over onderhoud aan jouw auto.

Heb jij ‘m al?
afspraak maken ridderkerk

Afspraak maken

Voor vakkundig onderhoud ben je aan het juiste adres. Maak nu een afspraak met Vincent en ontvang een onderhoudsofferte op maat.

Maak een afspraak

Prijslijst voor onderhoud

servicemenu prijzen auto onderhoud
Afspraak maken

Veilig en vertrouwde service voor jouw auto

Bij Blaak Automotive ben je aan het juiste adres voor auto onderhoud. Na bijna 25 jaar Hyundai dealer te zijn geweest hebben we het keurmerk Top Merkspecialist mogen ontvangen voor de uitstekende service de wij bieden. Dit keurmerk hebben we ook voor Kia, maar ook voor alle andere merken en types kun je bij ons terecht. Het zijn de vertrouwde gezichten achter de servicebalie die jou verwelkomen (met een kopje koffie) en onze vakmonteurs die jouw auto in topconditie houden.

Werken in onze autogarage in Ridderkerk

Een baan bij Blaak Automotive is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en apk-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega’s bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten blij en tevreden zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor.

Naar de vacatures

blaak automotive partnerlogo's (top merkspecialist, bovag, edge mobility)
HomeOnderhoud bij Blaak Automotive