Onderhoud Liefde moet je onderhouden

Je auto is iets speciaals. In onze werkplaats is je auto in goede handen voor onderhoud en reparaties. Zodat je nog jaren met veel plezier kan blijven rijden, met behoud van fabrieksgarantie. Veilig. Comfortabel. In alle seizoenen.

Geef je auto wat liefde met een professionele poetsbeurt

Laat je auto stralen als nooit tevoren met een complete en professionele poetsbeurt. Tijdens deze poetsbeurt van €179,- wordt je auto professioneel gereinigd, zowel het interieur als het exterieur. Zo ziet jouw wagen er weer als nieuw uit!

Maak nu een poetsafspraak

Werkplaatsafspraak: tijdig je auto onderhouden

Als je jouw auto tijdig (jaarlijks) laat controleren en onderhouden, heb je er langer plezier van! Maak nu een afspraak met Vincent, dan maakt hij een onderhoudsofferte op maat.

Maak nu een werkplaatsafspraak

APK: Noodzakelijk kwaad

In onze werkplaats kun je altijd voor een APK-keuring terecht. Jouw Hyundai wordt van voor tot achter nagekeken. En als je de check laat uitvoeren tijdens een onderhoudsbeurt, kost de APK jou niets.

Maak nu een APK afspraak

Airco Service

Een goed werkende airconditioning is onmisbaar. ’s Zomers krijg je verkoelende frisse lucht binnen en in het najaar ben je sneller verlost van beslagen ramen. De werking van een airco vermindert echter als het systeem niet van tijd tot tijd wordt gereinigd en bijgevuld. En dat kan, behalve een vieze, muffe lucht, ook branderige ogen of verkoudheid tot gevolg hebben. Laat jouw airco daarom elk jaar inspecteren in onze werkplaats.

Maak nu een airco afspraak

Kleine beurt

Een kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van jouw auto is. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. De monteur kan tijdens de beurt eventuele problemen signaleren en indien nodig met jou overeengekomen het meerwerk uitvoeren. Zo voorkom je dat de nog goed functionerende onderdelen van jouw auto schade oplopen van de reeds versleten onderdelen. Better safe than sorry.

Plan nu jouw kleine beurt

Grote beurt

Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages jouw Hyundai onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Hyundai onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.

Jouw Hyundai onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Hyundai onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.

Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in jouw offerte. Je ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Hyundai onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Hyundai wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.

Plan nu een grote beurt

Profile Car & Tyreservice Ridderkerk

Met onze vestiging in Ridderkerk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt je terecht voor alle gebruikelijke diensten die je van Profile Car & Tyreservice gewend bent.

Maak nu een afspraak

auto onderhoud profile ridderkerk

HomeOnderhoud